SZÕCS PÉTER EV

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:szocspeter@indamail.hu

fantaziamalom@gmail.com

GOTTWEISZ TÍMEA EV

MOBIL:06-20-296-7774

E-MAIL:szgtimea@gmail.com

ÓRIÁS VAGY SÉTÁLÓ BÁBOK

Ki ne szeretné, ha élő, embernagyságú plüssmacija vagy elefántja, strucca, békája vagy zebrája lenne. Mi megrendelésre megvarrjuk a TE álmodat is. Kiválóan alkalmas rendezvényeken, bemutatókon, promóciókon.


ÁLMAID BÁBJA-RENDELÉSRE VARRT BÁBOK

Az óriásbábok vagy más néven sétáló bábok Magyarországon egy újfajta promóciós lehetőséget nyújtanak. Egy cég vagy egy termék kabalafigurája közvetlenül találkozik célközönségével. Igény szerint beszélget, szórólapot oszt vagy csak jelenlétével reklámozza az adott terméket, szolgáltatást vagy céget.
Egy óriásbáb elkészítése nagy odafigyelést igénylő, aprólékos munka, hisz mindenben meg kell felelnie a megrendelő által támasztott igényeknek. TOVÁBB»
Tic-Tac strucc sétálóbábPicicica óriásbábTimmy óriásbábKINDER VARÁZSLÓK óriásbábING oroszlán óriásbábA 2013-as Minimax óriásbábHokki óriásbábTimmi sétálóbábNyuszi sétálóbábBuci Maci óriásbábING oroszlán sétálóbábICO cica óriásbábKINDER óriásbábokFehér kócsag sétálóbábBuci Maci sétálóbábFehér kócsag óriásbábNyuszi óriásbábLeveli Béla sétálóbábSIÓ Vitatigris óriásbábLeveli Béla óriásbábSIÓ Vitatigris sétálóbábÁPISZ zebra óriásbábPicicica és Mini óriásbábICO cica sétálóbábMini és Max sétálóbábTic-Tac strucc óriásbábÁPISZ zebra sétálóbábMax sétálóbábKINDER sétálóbábokKINDER VARÁZSLÓK sétálóbáb

SZÍNHÁZ

Szereted a színházat? Mi is. Interaktív előadásaink az egész családnak szólnak, de vannak kimondottan felnőtt darabjaink is. Gyerek és felnőtt mesék. Olvass tovább a részletekért!

TOVÁBB

FESZTIVÁLOK

Fesztivált, falunapot, céges bulit, csapatépítőt szervezel? Nincsenek ötleteid? Vagy éppen pontosan tudod, mit akarsz? Amit mi adhatunk: lendület és rengeteg különleges ötlet. Ide kattints, ha a rég bevált dolgokat szeretnéd, de ha újító vagy ajánljuk lejjebb az Ínyencségek menüpontot.

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X