2016 Leányfalu Rózsa u 6.

Adószám: 21156450-1-13

SZŐCS PÉTER EV

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:szocspeter@index.hu

GOTTWEISZ TÍMEA EV

MOBIL:06-20-296-7774

E-MAIL:szgtimea@gmail.com

ÓRIÁS VAGY SÉTÁLÓ BÁBOK

Ki ne szeretné, ha élő, embernagyságú plüssmacija vagy elefántja, strucca, békája vagy zebrája lenne. Mi megrendelésre megvarrjuk a TE álmodat is. Kiválóan alkalmas rendezvényeken, bemutatókon, promóciókon.


ÁLMAID BÁBJA-RENDELÉSRE VARRT BÁBOK

Az óriásbábok vagy más néven sétáló bábok Magyarországon egy újfajta promóciós lehetőséget nyújtanak. Egy cég vagy egy termék kabalafigurája közvetlenül találkozik célközönségével. Igény szerint beszélget, szórólapot oszt vagy csak jelenlétével reklámozza az adott terméket, szolgáltatást vagy céget.
Egy óriásbáb elkészítése nagy odafigyelést igénylő, aprólékos munka, hisz mindenben meg kell felelnie a megrendelő által támasztott igényeknek. TOVÁBB»
A 2013-as Minimax óriásbábTimmy óriásbábTimmi sétálóbábMax sétálóbábPicicica és Mini óriásbábMini és Max sétálóbábPicicica óriásbábÁPISZ zebra óriásbábÁPISZ zebra sétálóbábKINDER VARÁZSLÓK óriásbábBuci Maci óriásbábHokki óriásbábKINDER óriásbábokKINDER sétálóbábokKINDER VARÁZSLÓK sétálóbábFehér kócsag sétálóbábFehér kócsag óriásbábNyuszi óriásbábNyuszi sétálóbábTic-Tac strucc sétálóbábTic-Tac strucc óriásbábSIÓ Vitatigris óriásbábSIÓ Vitatigris sétálóbábICO cica sétálóbábICO cica óriásbábLeveli Béla óriásbábLeveli Béla sétálóbábING oroszlán óriásbábING oroszlán sétálóbábBuci Maci sétálóbáb

SZÍNHÁZ

Szereted a színházat? Mi is. Interaktív előadásaink az egész családnak szólnak, de vannak kimondottan felnőtt darabjaink is. Gyerek és felnőtt mesék. Olvass tovább a részletekért!

TOVÁBB

Szülinapja mindenkinek van. Te melyikre emlékszel a legszívesebben? Szülinap szervezés? Azt hiszem ez nincs a legjobb emlékeid között. Mi ebben segítünk. Megszervezzük Neked a szülinapodat. Ha kéred helyet és harapnivalót is. És persze a programot. Itt csupa olyat találsz, amit még unokáidnak is mesélni fogsz. Gyerekeknek többek közt Star Wars, Dínós, Hercegnős, felnőtteknek Sliders, ahol kiderül mi lett volna ha…

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X