2016 Leányfalu Rózsa u 6.

Adószám: 21156450-1-13

SZŐCS PÉTER

IRODA:06-26-400-786

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:szocspeter@index.hu

GOTTWEISZ TÍMEA

IRODA:06-26-400-786

MOBIL:06-20-296-7774

E-MAIL:szgtimea@gmail.com

ÓRIÁS VAGY SÉTÁLÓ BÁBOK

Ki ne szeretné, ha élő, embernagyságú plüssmacija vagy elefántja, strucca, békája vagy zebrája lenne. Mi megrendelésre megvarrjuk a TE álmodat is. Kiválóan alkalmas rendezvényeken, bemutatókon, promóciókon.


ÁLMAID BÁBJA-RENDELÉSRE VARRT BÁBOK

Az óriásbábok vagy más néven sétáló bábok Magyarországon egy újfajta promóciós lehetőséget nyújtanak. Egy cég vagy egy termék kabalafigurája közvetlenül találkozik célközönségével. Igény szerint beszélget, szórólapot oszt vagy csak jelenlétével reklámozza az adott terméket, szolgáltatást vagy céget.
Egy óriásbáb elkészítése nagy odafigyelést igénylő, aprólékos munka, hisz mindenben meg kell felelnie a megrendelő által támasztott igényeknek. TOVÁBB»
A 2013-as Minimax óriásbábTimmy óriásbábTimmi sétálóbábMax sétálóbábPicicica és Mini óriásbábMini és Max sétálóbábPicicica óriásbábÁPISZ zebra óriásbábÁPISZ zebra sétálóbábKINDER VARÁZSLÓK óriásbábBuci Maci óriásbábHokki óriásbábKINDER óriásbábokKINDER sétálóbábokKINDER VARÁZSLÓK sétálóbábFehér kócsag sétálóbábFehér kócsag óriásbábNyuszi óriásbábNyuszi sétálóbábTic-Tac strucc sétálóbábTic-Tac strucc óriásbábSIÓ Vitatigris óriásbábSIÓ Vitatigris sétálóbábICO cica sétálóbábICO cica óriásbábLeveli Béla óriásbábLeveli Béla sétálóbábING oroszlán óriásbábING oroszlán sétálóbábBuci Maci sétálóbáb

OVI-SULI

Kedves Óvó nénik, Tanár nénik, Tanár bácsik! Nagyon sokat dolgoztok, hogy gyerekeink minél jobban helyt tudjanak állni az életben. Segíthetünk? Különleges játékaink, interaktív előadásaink, drámapedagógiai jellegű óráink gyönyörűen kiegészítik fáradságos munkátokat. Részletekért kattints ide!

TOVÁBB

SZÍNHÁZ

Szereted a színházat? Mi is. Interaktív előadásaink az egész családnak szólnak, de vannak kimondottan felnőtt darabjaink is. Gyerek és felnőtt mesék. Olvass tovább a részletekért!

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X