SZÕCS PÉTER EV

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:fantaziamalom@gmail.com

ÓRIÁS VAGY SÉTÁLÓ BÁBOK

Ki ne szeretné, ha élő, embernagyságú plüssmacija vagy elefántja, strucca, békája vagy zebrája lenne. Mi megrendelésre megvarrjuk a TE álmodat is. Kiválóan alkalmas rendezvényeken, bemutatókon, promóciókon.


ÁLMAID BÁBJA-RENDELÉSRE VARRT BÁBOK

Az óriásbábok vagy más néven sétáló bábok Magyarországon egy újfajta promóciós lehetőséget nyújtanak. Egy cég vagy egy termék kabalafigurája közvetlenül találkozik célközönségével. Igény szerint beszélget, szórólapot oszt vagy csak jelenlétével reklámozza az adott terméket, szolgáltatást vagy céget.
Egy óriásbáb elkészítése nagy odafigyelést igénylő, aprólékos munka, hisz mindenben meg kell felelnie a megrendelő által támasztott igényeknek. TOVÁBB»
Buci Maci óriásbábKINDER VARÁZSLÓK sétálóbábNyuszi sétálóbábNyuszi óriásbábFehér kócsag sétálóbábPicicica és Mini óriásbábA 2013-as Minimax óriásbábMini és Max sétálóbábING oroszlán óriásbábPicicica óriásbábSIÓ Vitatigris sétálóbábÁPISZ zebra óriásbábKINDER sétálóbábokHokki óriásbábTic-Tac strucc sétálóbábSIÓ Vitatigris óriásbábKINDER VARÁZSLÓK óriásbábING oroszlán sétálóbábICO cica óriásbábFehér kócsag óriásbábÁPISZ zebra sétálóbábTic-Tac strucc óriásbábMax sétálóbábICO cica sétálóbábBuci Maci sétálóbábTimmi sétálóbábTimmy óriásbábLeveli Béla óriásbábLeveli Béla sétálóbábKINDER óriásbábok

OVI-SULI

Kedves Óvó nénik, Tanár nénik, Tanár bácsik! Nagyon sokat dolgoztok, hogy gyerekeink minél jobban helyt tudjanak állni az életben. Segíthetünk? Különleges játékaink, interaktív előadásaink, drámapedagógiai jellegű óráink gyönyörűen kiegészítik fáradságos munkátokat. Részletekért kattints ide!

TOVÁBB

SZÍNHÁZ

Szereted a színházat? Mi is. Interaktív előadásaink az egész családnak szólnak, de vannak kimondottan felnőtt darabjaink is. Gyerek és felnőtt mesék. Olvass tovább a részletekért!

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X