2016 Leányfalu Rózsa u 6.

Adószám: 21156450-1-13

SZŐCS PÉTER

IRODA:06-26-400-786

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:szocspeter@index.hu

SZŐCSNÉ GOTTWEISZ TÍMEA

IRODA:06-26-400-786

MOBIL:06-20-296-7774

E-MAIL:szgtimea@gmail.com

ÓRIÁS VAGY SÉTÁLÓ BÁBOK

Ki ne szeretné, ha élő, embernagyságú plüssmacija vagy elefántja, strucca, békája vagy zebrája lenne. Mi megrendelésre megvarrjuk a TE álmodat is. Kiválóan alkalmas rendezvényeken, bemutatókon, promóciókon.


ÁLMAID BÁBJA-RENDELÉSRE VARRT BÁBOK

Az óriásbábok vagy más néven sétáló bábok Magyarországon egy újfajta promóciós lehetőséget nyújtanak. Egy cég vagy egy termék kabalafigurája közvetlenül találkozik célközönségével. Igény szerint beszélget, szórólapot oszt vagy csak jelenlétével reklámozza az adott terméket, szolgáltatást vagy céget.
Egy óriásbáb elkészítése nagy odafigyelést igénylő, aprólékos munka, hisz mindenben meg kell felelnie a megrendelő által támasztott igényeknek. TOVÁBB»
Fehér kócsag óriásbábTic-Tac strucc óriásbábICO cica sétálóbábNyuszi óriásbábTimmy óriásbábKINDER sétálóbábokPicicica óriásbábTic-Tac strucc sétálóbábSIÓ Vitatigris sétálóbábA 2013-as Minimax óriásbábBuci Maci sétálóbábNyuszi sétálóbábFehér kócsag sétálóbábSIÓ Vitatigris óriásbábÁPISZ zebra sétálóbábÁPISZ zebra óriásbábKINDER VARÁZSLÓK óriásbábBuci Maci óriásbábKINDER óriásbábokHokki óriásbábING oroszlán óriásbábICO cica óriásbábLeveli Béla óriásbábKINDER VARÁZSLÓK sétálóbábMini és Max sétálóbábING oroszlán sétálóbábMax sétálóbábTimmi sétálóbábPicicica és Mini óriásbábLeveli Béla sétálóbáb

Szülinapja mindenkinek van. Te melyikre emlékszel a legszívesebben? Szülinap szervezés? Azt hiszem ez nincs a legjobb emlékeid között. Mi ebben segítünk. Megszervezzük Neked a szülinapodat. Ha kéred helyet és harapnivalót is. És persze a programot. Itt csupa olyat találsz, amit még unokáidnak is mesélni fogsz. Gyerekeknek többek közt Star Wars, Dínós, Hercegnős, felnőtteknek Sliders, ahol kiderül mi lett volna ha…

TOVÁBB

SZÍNHÁZ

Szereted a színházat? Mi is. Interaktív előadásaink az egész családnak szólnak, de vannak kimondottan felnőtt darabjaink is. Gyerek és felnőtt mesék. Olvass tovább a részletekért!

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X