2016 Leányfalu Rózsa u 6.

Adószám: 21156450-1-13

SZÕCS PÉTER EV

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:szocspeter@index.hu

GOTTWEISZ TÍMEA EV

MOBIL:06-20-296-7774

E-MAIL:szgtimea@gmail.com

ÓVODAI ÉS ISKOLAI PROGRAMOK

Színesebb ovi, színesebb suli. Ez a vágy munkál mindannyiunkban. Nagyon tiszteljük a munkátokat és úgy gondoljuk emberfeletti amit végeztek. Köszönjük. Ehhez a nagy munkához szeretnénk egy kicsit hozzátenni, a magunk eszközeivel. Nézzétek át melyik az a pont, ahol ki tudunk egészíteni Titeket, mi az amire a Rátok bízott gyermekeinknek a legnagyobb szüksége van. Hívjatok és segítünk!

JÁTÉKOS UTAZÁS OVIBAN ÉS SULIBAN

Mese és kaland az egész világ. Szeretnéd látni más népek hogyan élnek? Szeretnél történelmi hős lenni? Szeretnél úgy tanulni, hogy élvezd? Erre mindenki igent mond. És szeretnél tudni részleteket? A TOVÁBB gombbal megteheted.
TOVÁBB»

JÁTÉKOS UTAZÁS A TÉRBEN-FÖLDRAJZI UTAZÁS

TOVÁBB»

JÁTÉKOS UTAZÁS AZ IDŐBEN-TÖRTÉNELMI UTAZÁS

TOVÁBB»

JÁTÉKOS UTAZÁS AZ IRODALOMBAN

TOVÁBB»

FÖLD-NAP

TOVÁBB»

ÓVODAI PROGRAMOK

Ovisoknak készítettünk két különleges programot. Nagyobb óvodáknak ajánljuk Magyar népmesék és a Manókaland produkcióinknak.

A CSODAERNYŐ MESÉI

TOVÁBB»

INDIÁN MESÉK

Az Észak-amerikai síkság is őriz rengeteg gyönyörű mesét. Megismerhetjük, hogyan termett az első kukorica, miért kisebbek az indiánok lovai. Mindeközben szól a dob és eredeti indián énekeket tanulunk.TOVÁBB»

MAGYAR NÉPMESÉK

TOVÁBB»

MANÓMESÉK

TOVÁBB»

MIKULÁS PROGRAMOK

TOVÁBB»


FESZTIVÁLOK

Fesztivált, falunapot, céges bulit, csapatépítőt szervezel? Nincsenek ötleteid? Vagy éppen pontosan tudod, mit akarsz? Amit mi adhatunk: lendület és rengeteg különleges ötlet. Ide kattints, ha a rég bevált dolgokat szeretnéd, de ha újító vagy ajánljuk lejjebb az Ínyencségek menüpontot.

TOVÁBB

Szülinapja mindenkinek van. Te melyikre emlékszel a legszívesebben? Szülinap szervezés? Azt hiszem ez nincs a legjobb emlékeid között. Mi ebben segítünk. Megszervezzük Neked a szülinapodat. Ha kéred helyet és harapnivalót is. És persze a programot. Itt csupa olyat találsz, amit még unokáidnak is mesélni fogsz. Gyerekeknek többek közt Star Wars, Dínós, Hercegnős, felnőtteknek Sliders, ahol kiderül mi lett volna ha…

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X