2016 Leányfalu Rózsa u 6.

Adószám: 21156450-1-13

SZŐCS PÉTER

IRODA:06-26-400-786

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:szocspeter@index.hu

GOTTWEISZ TÍMEA

IRODA:06-26-400-786

MOBIL:06-20-296-7774

E-MAIL:szgtimea@gmail.com

ÓVODAI ÉS ISKOLAI PROGRAMOK

Színesebb ovi, színesebb suli. Ez a vágy munkál mindannyiunkban. Nagyon tiszteljük a munkátokat és úgy gondoljuk emberfeletti amit végeztek. Köszönjük. Ehhez a nagy munkához szeretnénk egy kicsit hozzátenni, a magunk eszközeivel. Nézzétek át melyik az a pont, ahol ki tudunk egészíteni Titeket, mi az amire a Rátok bízott gyermekeinknek a legnagyobb szüksége van. Hívjatok és segítünk!

JÁTÉKOS UTAZÁS OVIBAN ÉS SULIBAN

Mese és kaland az egész világ. Szeretnéd látni más népek hogyan élnek? Szeretnél történelmi hős lenni? Szeretnél úgy tanulni, hogy élvezd? Erre mindenki igent mond. És szeretnél tudni részleteket? A TOVÁBB gombbal megteheted.
TOVÁBB»

JÁTÉKOS UTAZÁS A TÉRBEN-FÖLDRAJZI UTAZÁS

TOVÁBB»

JÁTÉKOS UTAZÁS AZ IDŐBEN-TÖRTÉNELMI UTAZÁS

TOVÁBB»

JÁTÉKOS UTAZÁS AZ IRODALOMBAN

TOVÁBB»

FÖLD-NAP

TOVÁBB»

ÓVODAI PROGRAMOK

Ovisoknak készítettünk két különleges programot. Nagyobb óvodáknak ajánljuk Magyar népmesék és a Manókaland produkcióinknak.

A CSODAERNYŐ MESÉI

TOVÁBB»

INDIÁN MESÉK

Az Észak-amerikai síkság is őriz rengeteg gyönyörű mesét. Megismerhetjük, hogyan termett az első kukorica, miért kisebbek az indiánok lovai. Mindeközben szól a dob és eredeti indián énekeket tanulunk.TOVÁBB»

MAGYAR NÉPMESÉK

TOVÁBB»

MANÓMESÉK

TOVÁBB»

MIKULÁS PROGRAMOK

TOVÁBB»


FESZTIVÁLOK

Fesztivált, falunapot, céges bulit, csapatépítőt szervezel? Nincsenek ötleteid? Vagy éppen pontosan tudod, mit akarsz? Amit mi adhatunk: lendület és rengeteg különleges ötlet. Ide kattints, ha a rég bevált dolgokat szeretnéd, de ha újító vagy ajánljuk lejjebb az Ínyencségek menüpontot.

TOVÁBB

SZÍNHÁZ

Szereted a színházat? Mi is. Interaktív előadásaink az egész családnak szólnak, de vannak kimondottan felnőtt darabjaink is. Gyerek és felnőtt mesék. Olvass tovább a részletekért!

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X