SZÕCS PÉTER EV

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:fantaziamalom@gmail.com

FANTÁZIAMALOM CSALÁDI SZÍNHÁZ

A Fantáziamalom Családi színház legfőbb jellemzője az interaktivitás. A nézőből is szereplő lesz.
Kínálatunkban olyan színdarabokat választottunk, amelyekbe a gyerekek és szüleik könnyen bekapcsolódhatnak, így lesz a gyerek színház családi színházzá.

MAGYAR NÉPMESÉK-HETET EGY CSAPÁSRA

Igazi gyerekszínház, sőt igazi családi színház. Három magyar népmesét dolgozunk fel egészen egyedi előadásban. Interaktív előadásunkban a szereplők belépnek és a kimondott szó megelevenedik. TOVÁBB»


PETI VILÁGGÁ MEGY

Ki ne álmodozott volna világutazásról? Gyönyörű tájak különös kultúrák, egzotikus emberek és dalok. Nálad van az útleveled? Nincs? Nem baj mi tudjuk a módját. Megtudhatod Te is, ha kattintasz: TOVÁBB»

VILÁGOK TÁNCA

Táncol a világ, táncolj Te is vele. Műsorunkban betekintünk a világ tánc hagyományaiba.Ellátogatunk a Vadnyugatra, megismerjük a horvát és a magyar néptánc elemeit.
TOVÁBB»

MESEMONDÓ SZIKLA

Péter vagyok a mesemondó. Elmondom a régvolt idők sok történetét. Réges régi világ meséit hallhatja, ki jól figyel.
TOVÁBB»

BETLEHEMES

Neked is nehéz megküzdeni az egyre rövidebb nappalokkal a rád boruló sötétséggel? Ne félj, nemsokára fordul a kocka és jön a Fény! Ennek a várását könnyítjük meg Neked, hisz a várakozás nemcsak fennkölt, hanem humoros és szívmelengető is.
TOVÁBB»

Régi darabjaink amik már nincsenek a repertoáron.


Büszkék vagyunk a múltunkra. Íme a darabok amiket valaha játszottunk...
TOVÁBB»]

FESZTIVÁLOK

Fesztivált, falunapot, céges bulit, csapatépítőt szervezel? Nincsenek ötleteid? Vagy éppen pontosan tudod, mit akarsz? Amit mi adhatunk: lendület és rengeteg különleges ötlet. Ide kattints, ha a rég bevált dolgokat szeretnéd, de ha újító vagy ajánljuk lejjebb az Ínyencségek menüpontot.

TOVÁBB

OVI-SULI

Kedves Óvó nénik, Tanár nénik, Tanár bácsik! Nagyon sokat dolgoztok, hogy gyerekeink minél jobban helyt tudjanak állni az életben. Segíthetünk? Különleges játékaink, interaktív előadásaink, drámapedagógiai jellegű óráink gyönyörűen kiegészítik fáradságos munkátokat. Részletekért kattints ide!

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X