SZÕCS PÉTER EV

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:szocspeter@indamail.hu

fantaziamalom@gmail.com

GOTTWEISZ TÍMEA EV

MOBIL:06-20-296-7774

E-MAIL:szgtimea@gmail.com

FANTÁZIAMALOM CSALÁDI SZÍNHÁZ

A Fantáziamalom Családi színház két jól elkülönülő műhelyre osztható: a gyermek és családi előadásokra illetve a felnőtt színházra. Mind a gyerek színház, mind a felnőtt színház előadásaira jellemző az interaktivitás.
TOVÁBB»

MAGYAR NÉPMESÉK

Igazi gyerekszínház, sőt igazi családi színház. Három magyar népmesét dolgozunk fel egészen egyedi előadásban. Interaktív előadásunkban
TOVÁBB»

HETET EGY CSAPÁSRA

A nagysikerű Magyar népmesék folytatása. Vitéz Szőcs kalandjai az ördögökkel, tanulságos mese a rókáról és a farkasról és végül a Kisgömbőc.
TOVÁBB»

PETI VILÁGGÁ MEGY

Ki ne álmodozott volna világutazásról? Gyönyörű tájak különös kultúrák, egzotikus emberek és dalok. Nálad van az útleveled? Nincs? Nem baj mi tudjuk a módját. Megtudhatod Te is, ha kattintasz: TOVÁBB»

VILÁGOK TÁNCA

Táncol a világ, táncolj Te is vele. Műsorunkban betekintünk a világ tánc hagyományaiba.Ellátogatunk a Vadnyugatra, Görögországba, megismerjük a horvát és a magyar néptánc elemeit.
TOVÁBB»

BETLEHEMES

Neked is nehéz megküzdeni az egyre rövidebb nappalokkal a rád boruló sötétséggel? Ne félj, nemsokára fordul a kocka és jön a Fény! Ennek a várását könnyítjük meg Neked, hisz a várakozás nemcsak fennkölt, hanem humoros és szívmelengető is.
TOVÁBB»

VUK

Fürge róka lábak surranó kis árnyak. Jöhet Hozzád Vuk?
TOVÁBB»

TÉLI MESÉK

Téli estéken jól esik egy lelket melengető mese. A sötétségbe Fényt és Szeretetet hoz. Jókai Mór, La Fontaine örök érvényű, gyönyörű meséi a Fantáziamalom Családi Színház által interaktívan feldolgozva.
TOVÁBB»

NYUSZIMESÉK

Gárdonyi, Gárdonyi, Gárdonyi! A zseniális író elött tisztelegve, és kapcsolódva a 2013-as Gárdonyi évhez, feldolgoztuk az író állatmeséiből azokat amelyben nyúl, vagy nyulak szerepelnek. Zseniális TOVÁBB»

MINDIG PREMIER MŰHELY-FELNŐTT PROGRAM

Vodka! Pincér van a legyemben!
Vidám zenés játék valahol egy kocsmában

János/Iván/John/Jean/Bánatos Bika azaz az örök férfi belép a kocsmába. Rendel. Az ital....
Innen indul a történet amiben a közönség történetíróként, szereplőként, rendezőként vesz rész. Ebben az irányított játékban, történet lehetőségeket kínálunk fel, segítünk a csomópontoknál, ezért minden előadás más és más. Dráma és komédia a közönség habitusa, igénye, vérmérséklete, hangulata alapján. Csak egy a biztos: a végén a tánc és mulatság

TOVÁBB»

MIKULÁS

Mikulás a decemberi sláger. Érdemes megnézni mi lehet még, ami mind Mikulás. Meg tudunk lepni? Kattints!

TOVÁBB

FESZTIVÁLOK

Fesztivált, falunapot, céges bulit, csapatépítőt szervezel? Nincsenek ötleteid? Vagy éppen pontosan tudod, mit akarsz? Amit mi adhatunk: lendület és rengeteg különleges ötlet. Ide kattints, ha a rég bevált dolgokat szeretnéd, de ha újító vagy ajánljuk lejjebb az Ínyencségek menüpontot.

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X