SZÕCS PÉTER EV

MOBIL:06-20-315-9068

E-MAIL:szocspeter@indamail.hu

fantaziamalom@gmail.com

GOTTWEISZ TÍMEA EV

MOBIL:06-20-296-7774

E-MAIL:szgtimea@gmail.com

FANTÁZIAMALOM CSALÁDI SZÍNHÁZ

A Fantáziamalom Családi színház két jól elkülönülő műhelyre osztható: a gyermek és családi előadásokra illetve a felnőtt színházra. Mind a gyerek színház, mind a felnőtt színház előadásaira jellemző az interaktivitás.
TOVÁBB»

MAGYAR NÉPMESÉK

Igazi gyerekszínház, sőt igazi családi színház. Három magyar népmesét dolgozunk fel egészen egyedi előadásban. Interaktív előadásunkban
TOVÁBB»

HETET EGY CSAPÁSRA

A nagysikerű Magyar népmesék folytatása. Vitéz Szőcs kalandjai az ördögökkel, tanulságos mese a rókáról és a farkasról és végül a Kisgömbőc.
TOVÁBB»

PETI VILÁGGÁ MEGY

Ki ne álmodozott volna világutazásról? Gyönyörű tájak különös kultúrák, egzotikus emberek és dalok. Nálad van az útleveled? Nincs? Nem baj mi tudjuk a módját. Megtudhatod Te is, ha kattintasz: TOVÁBB»

VILÁGOK TÁNCA

Táncol a világ, táncolj Te is vele. Műsorunkban betekintünk a világ tánc hagyományaiba.Ellátogatunk a Vadnyugatra, Görögországba, megismerjük a horvát és a magyar néptánc elemeit.
TOVÁBB»

BETLEHEMES

Neked is nehéz megküzdeni az egyre rövidebb nappalokkal a rád boruló sötétséggel? Ne félj, nemsokára fordul a kocka és jön a Fény! Ennek a várását könnyítjük meg Neked, hisz a várakozás nemcsak fennkölt, hanem humoros és szívmelengető is.
TOVÁBB»

VUK

Fürge róka lábak surranó kis árnyak. Jöhet Hozzád Vuk?
TOVÁBB»

TÉLI MESÉK

Téli estéken jól esik egy lelket melengető mese. A sötétségbe Fényt és Szeretetet hoz. Jókai Mór, La Fontaine örök érvényű, gyönyörű meséi a Fantáziamalom Családi Színház által interaktívan feldolgozva.
TOVÁBB»

NYUSZIMESÉK

Gárdonyi, Gárdonyi, Gárdonyi! A zseniális író elött tisztelegve, és kapcsolódva a 2013-as Gárdonyi évhez, feldolgoztuk az író állatmeséiből azokat amelyben nyúl, vagy nyulak szerepelnek. Zseniális TOVÁBB»

MINDIG PREMIER MŰHELY-FELNŐTT PROGRAM

Vodka! Pincér van a legyemben!
Vidám zenés játék valahol egy kocsmában

János/Iván/John/Jean/Bánatos Bika azaz az örök férfi belép a kocsmába. Rendel. Az ital....
Innen indul a történet amiben a közönség történetíróként, szereplőként, rendezőként vesz rész. Ebben az irányított játékban, történet lehetőségeket kínálunk fel, segítünk a csomópontoknál, ezért minden előadás más és más. Dráma és komédia a közönség habitusa, igénye, vérmérséklete, hangulata alapján. Csak egy a biztos: a végén a tánc és mulatság

TOVÁBB»

ÓRIÁSBÁBOK

Óriás vagy Sétáló bábok az életnagyságú plüssfigurák. Céglogók, csapatemblémák, játékfigurák, címerek és bármi, ami sétálva hirdetheti a céged, falud, csapatod. Szeretnél Te is?

TOVÁBB

MIKULÁS

Mikulás a decemberi sláger. Érdemes megnézni mi lehet még, ami mind Mikulás. Meg tudunk lepni? Kattints!

TOVÁBB
 
 
«     »
 
 
X